Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Tommi Valtonen
p. 0500 707487

Kuoronjohtaja
Pekka Itkonen
p. 050 4464969

Matkustelua

Matkailu on ollut hyvin lähellä kuorolaisten sydämiä. Tallinnassa on käyty useastikin. Ensimmäisellä matkalla v. 1975 "Sivusiskojen" istuessa 100 000 - paikkaisessa katsomossa Mieslaulajat monituhatpaikkaisella lavalla "merisairaudesta" murtunein äänin kajauttivat: "Kuin kaaa-alliot, mi suuu-uuurta uhmaa meee-erta." Mainittavia ovat myös vuosina -88 ja -89 tehdyt "musiikkiristeilyt" Estonia-teatteriin. Ulkomailla on käyty muuallakin; Korfulla v. 79, Kreetalla v. 85, Viipurissa v. 84 ja Budapestissa v. 96. Matka Vaasan kautta Uumajaan v. 87 muistetaan siitä, että silloin selvisi, mitä tarkoittaa "KOSTERVALSSI".

Muusta kotimaanmatkailusta mainittakoon lisäksi kiertoajelu Hvitträsk-Järvenpää v. 83, matka Fiskarsiin ja Tammisaareen v. 86, Karkun Ellivuoreen v. 91, Kotkassa rav. "Kairossa" käytiin katsomassa "Albatrossia" v. 94 ja Olavinlinnan "Barokkiajan pitoihin" osallistuttiin v. 98. Ylläksellä Äkäslompolossa on käyty katsomassa oopperat "Velho", "Riekko" ja "Käärme". "Riekkomatkalla" oli v. 97 omassa käytössä mennen tullen oma makuuvaunu ja salonkivaunu emäntineen! Vuonna 2002 kuoro teki 40 v- juhlaristeilyn juuri vihityllä Romantica - aluksella.

Syyskaudella 2006 kuoro teki sivusiskojen kanssa matkan Riikaan. Matkanjärjestäjänä toimi Mauri Salminen. Nähtävyyksien ja hyvien ruokailujen lisäksi kuoro sai kokeilla ison Riikan tuomiokirkon akustiikkaa. Myös Baltialainen erikoisuus: laululava, koestettiin matkan varrella, tietysti laulaen. Kuoro teki hauskan bussimatkan Gdanskiin iloisen ystäväseurueen kanssa 2008. Onnistuneen matkan järjestäjänä oli jälleen Mauri Salminen. Myös 2010  keväällä toteutetun Berliinin matkan järjestelyistä vastasi Mauri Salminen. Matkan upeaa antia oli tutustuminen Berliinin historiaan ja nähtävyyksiin, mutta myös saksalaiseen olutkulttuuriin.

Heinäkuussa 2011 ja elokuussa 2012 kuoro teki matkat oopperan kesäiseen "pyhättöön" Olavinlinnaan. Esityksenä vuonna 2011 kuultiin huikea "Tosca" ja 2012 Norjan kansallisoopperan mestarillinen "Peter Grimes". Matkanjärjestelyistä vastasi Savonlinnan Oopperajuhlien myyntijohtaja, kakkosbasso Janne Rönnbäck.

Syyskuussa 2012 Korson Mieslaulajat juhlisti juhlavuottaan matkustamalla ystävineen Unkarin Pécs:iin. Korson Mieslaulajat osallistui ainoana kuorona Pohjoismaista perinteikkäille Euroopan XVI Hyväntuulen Viinilaulufestivaaleille, jossa se esiintyi ja nautti kolmen päivän ajan unkarilaisesta vieraanvaraisuudesta, sekä tietenkin sadonkorjuujuhlan antimista ja viineistä, seitsemän muun eurooppalaisen kuoron kanssa.